Gode idéer til kulturuge søges


Gode idéer til kulturuge søges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ULLERSLEV: Der er nu kommet flere arrangementer på programmet til Kulturuge 2005 i Ullerslev Kommune, og flere vil komme til.

Det er i hvert fald, hvad kulturugens styregruppe håber på, og den bringer derfor på kommunens hjemmeside en opfordring til alle om at komme med gode idéer og forslag.

Forslagene skal sendes til styregruppen, og på hjemmesiden loves det, at gruppen vil behandle alle henvendelser.

Man kan se, hvem der er med i "Styregruppen" på hjemmesiden ved at trykke sig ind på www.ullerslev.dk.

Hovednavnene nævnt

Siden er i øjeblikket under opbygning, så det er ikke alle planlagte arrangementer, der er med, men nogle af de forventede publikumssucceser er selvfølgelig nævnt. Som tidligere omtalt er det kirkekoncerter i Ullerslev Kirke med Kaare Norge og i Ellinge Kirke med Michala Petri og Lars Hannibal. I styregruppen regner man også med, at det bliver et hit, når Birthe Kjær og Gemalerne underholder ved Forårsfesten for Seniorer.

De ikke-tidligere omtalte arrangementer er en cowboyfest på Ellinge Sportsplads, en udstilling stablet på benene af Nyborg og Omegns Museer i Ullerslevhallerne, en byvandring i Ullerslev, et foredrag med Hamid Ziadmanesh på Ullerslev Bibliotek, åbent hus på Kaliffenlund, en patchwork-udstilling på Ellinge Bibliotek, og endelig har Børnehuset Lundsager besluttet at beskæftige sig med emnet Kina.

Kulturugen kører fra 30. april til og med 7. maj, og et af dens formål er at styrke fællesskabet i foreningslivet og i befolkningen på tværs af alle kommunens generationer.

Gode idéer til kulturuge søges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce