Goddag og farvel hos Toyota i Nyborg

Erland Olesen siger farvel til Toyota i Nyborg for at gå på pension, og Birgit Jørgensen har overtaget jobbet som værkstedschef for A/S Mogens Frederiksen Automobilers afdeling i Vestergade 38. Foto: Niels Andreasen

Goddag og farvel hos Toyota i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Birgit Jørgensen afløser Erland Olesen på posten som værkstedschef for A/S Mogens Frederiksen Automobiler i Vestergade i Nyborg.

Nyborg: Fredag den 23. marts er hos automobilforhandlerfirmaet A/S Mogens Frederiksens Nyborg-afdeling i Vestergade 38 udnævnt til goddag- og farvel-dag. Afdelingen er også kendt under navnet Toyota i Nyborg, fordi firmaet er autoriseret forhandler af det bilmærke.

Farvellet gælder værkstedschef Erland Olesen, der efter 42 og et halvt år i firmaets tjeneste tillader sig at gå på pension.

- Mange har spurgt mig om, hvad jeg så skal. Det finder jeg nok ud af. Jeg har hus og have og de senere år er jeg begyndt at spille golf, siger han.

- Men jeg kommer da også til at savne det her. Især kontakten med kunderne har jeg holdt utrolig meget af.

Glad for bilbranchen

Goddag er det til Birgit Jørgensen, der siden 1. marts har haft titlen af værkstedschef og i de forgange uger har haft Erland Olesen som bisidder i det daglige, logistiske arbejde, det er at styre de opgaver, kunderne stiller med, og få det til at fungere i forhold til mekanikerne på værkstedet.

Birgit Jørgensen kommer til Nyborg med en særdeles solid baggrund i automobilbranchen. Faktisk 30 års erfaring, fortæller hun.

Som 18-årig kom hun i lære som lagerekspedient hos Toyota i Varde.

- Jeg tror, det skyldtes min storesøster, der også stod i lære som lagerekspedient, at jeg efter handelsskolen tog den uddannelse, siger hun.

Birgit Jørgensen fandt straks så godt til rette i autobranchen, at hun ikke siden har forladt den.

Efter endt uddannelse blev hun ansat hos Mogens Frederiksens Automobiler i Odense, hvor hun var gennem 10 år.

Så ville hun prøve noget nyt. Og blev ansat i det daværende Bilcenter Fyn, der siden skiftede navn til Terminalen. Her har hun så været de seneste 15 år, indtil hun igen så at sige jobmæssigt er "kommet hjem" til Toyota og Mogens Frederiksen, nu altså med lederstillingen i afdelingen i Vestergade.

Fredagsreceptionen hos Toyota i Vestergade er fra klokken 15 til 17.

Goddag og farvel hos Toyota i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce