Glorup-succes


Glorup-succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GLORUP: Et sted mellem 500 og 600 så Herregårdsspillenes forestilling "Tulipantræets hemmelighed" i Glorup Slotspark.

- Så det blev en gedigen succes, konstaterer instruktør Morten Givskud fra Odense.

- Vi måtte endda give en ekstra forestilling søndag eftermiddag. Allerede ved middagstid var der solgt 70 billetter til dén forestilling. Og om aftenen havde vi 100.

- Det er lige i overkanten af, hvad vi kan klare. Bliver gruppen af tilskuere for stor, er det vanskeligere for skuespillerne at nå ud til alle.

Når Herregårdsspillene ikke kan gøre tilskuertallet helt præcist op, skyldes det ifølge Morten Givskud, at forestillingens form ikke kan forhindre gratister, der tilfældigt er på besøg i slotsparken, til også at se med. Det er ikke muligt at spærre af.

Mange har dog været parate til at betale de 50 kroner, som Herregårdsspillene opkrævede for at få en teateroplevelse på en tur gennem slotsparken.

Så mange, at Morten Giv-skud ikke tøver med at erklære, at Herregårdsspillene er tilbage på Glorup næste sommer.

Og det bliver ikke på Holckenhavn, tilføjer Morten Givskud.

- Min drøm er at lave en tilsvarende forestilling på Holckenhavn, fordi der også her er spændende omgivelser til vores form for oplevelses-teater, siger han.

- Vi har talt med Christina Holck, som imidlertid har udskudt det til sommeren 2006. Simpelthen fordi Holckenhavn allerede er fuldt optaget næste sommer.

Morten Givskud understreger, at Herregårdsspillene ikke på nuværende tidspunkt har lavet nogen fast aftale med Holckenhavn for 2006.

Glorup-succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce