Gerne mere rock-samarbejde


Gerne mere rock-samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG-ULLERSLEV: Når et arrangement som Slotsrock stopper, kan andre stå på spring med noget tilsvarende.

Sådan har det nu ikke været på Østfyn, men folkene i foreningen Ravnerock i Ullerslev har da haft overvejelsen.

- Vi har også haft kontakt med NGIF's Koncertudvalg, siger Claus Andersen fra Ravnerock.

- Men vi har ikke lige fundet noget grundlag for et samarbejde. Det er lidt, som om det hele skal være i Nyborg.

For Ravnerock blev det ved overvejelserne om at lave en stor festival. Foreningen har valgt at koncentrere sig om de mindre, lokale rockarrangementer i Ullerslev.

Med varslet fra NGIF's Koncertudvalg om at genoplive Slotsrock næste år siger formand John Sørensen, at han personligt gerne ser et større foreningssamarbejde omkring sådan en rockdag på Den Grønne eller cirkuspladsen i Nyborg.

- Det viser sig, at det er tungt at sætte ting i gang i Nyborg. Derfor har det altid været min kongstanke, at det kunne være fint, hvis vi skabte et bredere foreningssamarbejde om sådan noget som Slotsrock, siger John Sørensen.

- Det kunne være i form af en egentlig kulturforening, som folk kunne melde sig ind i. Måske kunne Nyborg Idrætssamvirke være et overordnet forum.

- Men jeg kan også godt forestille mig, at flere foreninger går sammen om et arrangement, som alle år for år ser frem til, og som bliver noget, foreninger fra hele kommunen er sammen om.

Samarbejder på det praktiske plan er der allerede mellem forskellige foreninger. Således har NGIF's Koncertudvalg lånt udstyr til Ørbæk Marked, som tilsvarende har været koncertudvalget behjælpelig ved flere lejligheder.

Men noget mere formelt samarbejde har der endnu ikke været tale om.

Gerne mere rock-samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce