Gang i Gaden: Kan man læse sig sundere?

Nyborg Bibliotek sørger for klatrevæg til "Gang i gaden." Arkivfoto

Gang i Gaden: Kan man læse sig sundere?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg: Når der på lørdag den 7. april er "Gang i Gaden" på Torvet i Nyborg, er Nyborg Bibliotek endnu engang med til at støtte op om folkesundheden i Nyborg.

Folkesundhed handler ikke kun om det fysiske, men også om sundhed i sjælen. Derfor har biblioteket i år planlagt arrangementer, der både styrker sundheden i krop og sjæl.

Når det gælder det fysiske, er det fra klokken 10 til 13 muligt at udfordre sin råstyrke og sit forhold til højder, når en otte meter høj klatrevæg troner på pladsen foran biblioteket.

I haven bag biblioteket er der mulighed for at styrke både krop og sjæl, når Kirsten Louise Pedersen introducerer til yoga klokken 10.30 og 11.30, mens Roze Milene introducerer til qigong klokken 11 og 12.

Når det gælder den metale sundhed, er det ifølge oplægget fra biblioteket videnskabelig bevist, at læsning kan være med til at holde sindet sundt. Derfor slipper biblioteket læsningen løs for både for børn og voksne i Nyborgs gader. Børnebibliotekar Torben Braae Olesen læser højt af billedbogen "H. C. Andersens Høje Hat" og eventyret "Det er ganske vist" klokken 10.30, 11.30 og 12.30 foran Tinga Tango i Kongegade, mens bibliotekar Mathias Lyngs læser højt af romanen "Borgerligt tusmørke" for voksne klokken 10.30 foran Café Anthon, klokken 11.30 ved Vandkunsten i Kongegade og klokken 12.30 foran Vinspecialisten i Nørregade.

Begge oplæsninger er en del af Nyborg Kommunes projekt "Læsningen er løs". Alle aktiviteterne er gratis.

Gang i Gaden: Kan man læse sig sundere?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce