Gal igen i Nyborg: Tre meldinger om indbrud mandag

December er traditionelt en måned med mange indbrud. I Nyborg har den tendens holdt stik de seneste dage. Foto: Arkivfoto

Gal igen i Nyborg: Tre meldinger om indbrud mandag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg: Nyborg har været hårdt ramt af indbrud de seneste dage, og mandag blev ingen undtagelse. Her var den gal tre gange, slår Fyns Politi fast i dets daglige rapport.

Det ene af indbruddene skete på Hybenvænget mellem klokken 12 og 17.15. Her blev et hus delvist gennemrodet, efter at gerningsmanden var sluppet ind via et opbrudt vindue til soveværelset. Et kamera blev stjålet, men hvad der ellers måtte mangle, kan politiet ikke oplyse noget om på nuværende tidspunkt.

Til gengæld lykkedes det ikke en eller flere tyve at bryde ind i en beboelse på Rønnebærvænget, selv om det blev forsøgt ved at skrue et låsebeslag af en bagdør. Det skete mellem klokken 15 og 18.30.

- Om de har opgivet forehavende, fordi det har været for vanskeligt, eller om de er blevet overrasket af et eller andet, det er uvist, siger politiassistent ved Fyns Politi, Steen Foged.

Stjal bananer og chokolade

Han beretter også om et tredje indbrud på Grævlingevænget. I dette tilfælde lykkedes det mindst en gerningsmand at komme ind i beboelsen. Muligvis ved brug af et koben, fortæller politiassistenten. Derefter er skabe og skuffer i hele beboelsen blevet gennemrodet, inden gerningsmanden formentlig er gået ud af en terrassedør.

Det specielle ved dette indbrud er, at der tilsyneladende kun er blevet stjålet to ting: bananer og chokolade. Det er i hvert fald det eneste, der fremgår af den døgnrapport, som Fyns Politi har liggende. Indbruddet skete mellem klokken 17.40 og 21.50.

Gal igen i Nyborg: Tre meldinger om indbrud mandag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce