Hotel Hesselet er blevet kåret til Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden. Det takker direktøren sit personale for.

Nyborg: At Hotel Hesselet har beliggenheden med sig er åbenbart for enhver, som det ligger der i skovbrynet få meter fra Storebælt, men nu har hotellet også fået gæsternes ord for, at det er noget særligt.

Torsdag modtog hotelejer Steen Sørensen og hotelchef Christina Petersson branchemediet Stand Bys pris som bedste hotel uden for hovedstaden.

- Vi vidste ikke, at vi var nomineret, før vi for to uger siden fik en mail fra Stand By, om at vi var nomineret og tilmed lå i top tre, siger Christina Petersson, der modtog nyheden med glæde.

Det er fantastisk, at det er vores gæster, der har valgt os, og det bekræfter mig i, at vi gør det rigtige ved at yde en personlig service.

- Det var jo fantastisk, og vi måtte lige gå et par gange rundt om os selv, siger hotelchefen, der sender hæderen videre til sit personale.

- Det er jo et skulderklap til os alle på hotellet.

Stand By har 23 gange uddelt Danish Travel Awards. Hotel Hesselet har før vundet priser, men aldrig nogen så prestigefyldt som en Danish Travel Award.

Normalt vælger rejsebranchens aktører vinderne, men i år havde præsidiet lagt valget ud til forbrugerne ved at spørge analyseinstituttet Epinions 2000 mand store panel.

- Det er fantastisk, at det er vores gæster, der har valgt os, og det bekræfter mig i, at vi gør det rigtige ved at yde en personlig service. Vi har et superdygtigt og passioneret personale, der giver gæsterne en service, som om de var hjemme hos dem selv. Det er det, der gør, at folk kommer tilbage år efter år, siger Christina Petersson, og nævner som eksempel en gæst, der gennem 42 år trofast har nydt et ophold på Hotel Hesselet.

Hotel Hesselet ejes af Steen Sørensen, der har haft hotellet i 14 år og også ejer Knudsens Gård i Odense. Den typiske Hesselet-gæst er over 50 år, men ifølge Christina Petersson er tendensen, at også lidt yngre hotelgæster tjekker ind på hotellet.

- Vi er også et sted for familier med vores poolområde, hvor børnene elsker at være. Familier, der bor i forskellige dele af landet, bruger os som mødested, hvor de tager et par overnatninger og er sammen, siger Christina Petersson.

Hun vil bruge prisen i sin markedsføring, men håber, at opmærksomheden også vil komme hele byen til gode.

- Jeg håber da, at den kan være med til at øge fokus på Nyborg som ferie- og mødested. Man behøver ikke rejse så langt væk for at opleve noget særligt, siger hotelchefen.

Hesselet har omkring 1000 overnatninger om måneden af både ferie- og konferencegæster, flest i den sidste kategori.

  • Tim Kildeborg Jensen

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Nyborg, hvor jeg også bor. Jeg skriver om det meste, men dækker især områderne skole- og dagtilbud, social og familie samt sundhed og forebyggelse.

Mere om emnet

Se alle
De vandt Danish Travel Awards

De vandt Danish Travel Awards

1
Hotel Hesselet: Gift med hotellet - og hinanden

Hotel Hesselet: Gift med hotellet - og hinanden

Madanmeldelse: Hesselet rammer plet

Madanmeldelse: Hesselet rammer plet