Politiet forsøger at stresse HA'erne på Langelandsvej i Nyborg, men de vestklædtes talsmand tager det med ophøjet ro

Det er efterhånden åbenlyst for enhver, hvem der holder til lige ved siden af Reno Fyn A/S på Langelandsvej i Nyborg. "Hells Angels Central Area" står der på porten, der er flankeret af et stort, sort plankeværk.

Men de nye beboere, som har været på adressen siden september, skal ikke føle sig for godt til rette. I hvertfald vil Fyns Politi gøre hvad de kan for at presse dem ud af Nyborg.

- Vi vil gerne undgå, at HA'erne gror alt for fast, når de slår sig ned nye steder, og når de har slået sig ned - som i Nyborg - vil vi helst ikke give dem ro til, at de kan opbygge en fast bastion og oparbejde status, siger chefpolitiinspektør ved Fyns Politi, Sten Skovgaard Larsen.

HA: Hvem stresser?

Talsmand for HA, Thomas Gramstrup, har på intet tidspunkt ville bekræfte klubbens indflytning på Østfyn. Men i et skriftligt svar til avisen vil han gerne forholde sig til politiets påståede stresspolitik.

- Jeg kan ikke genkende, at politiet skulle stresse nogen omkring Langelandsvej i Nyborg. Det er ikke noget, vi mærker noget til, skriver Thomas Gramstrup i en mail og uddyber:

- Vi passer os selv. Så må de jo passe deres arbejde, som de mener, det bør gøres.

Du kan læse mere om sagen i dagens Fyens Stiftstidende eller på mitfyn.dk

Mere om emnet

Se alle
Hells Angels: Holder fest i Nyborg

Hells Angels: Holder fest i Nyborg

5
Politiet efter rockerdebat: Den er kørt af sporet

Politiet efter rockerdebat: Den er kørt af sporet

64
Jønke og HA: Takker for støtten i Nyborg

Jønke og HA: Takker for støtten i Nyborg