Fuldt hus til fodboldskole for lockoutede børn

VB Nyborgs U 16 piger blev Fynsmestre i 2011. Traditionen for pigefodbold i Vindinge viser sig i tilmeldingen til onsdagens improviserede fodboldskole for lockout-ramte skolebørn. Mange piger vil være med, fortæller initiativtager Jeanette Kristensen.
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Fuldt hus til fodboldskole for lockoutede børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Op mod 100 børn - heriblandt mange piger - ventes at være med på fodboldbanerne i Vindinge onsdag.

Vindinge: Alle gode kræfter bidrager til den improviserede fodboldskole, som Jeanette Kristensen, Vindinge, har taget initiativ til onsdag.

Mens lærerne er lockoutede, og skolebørnene i stort omfang er henvist til computerspil på hjemme-pc’en, synes Jeanette Kristensen, at tiden kunne bruges bedre.

Så i sidste uge varslede hun, at frivillige fra Vindinge Boldklub og nu også en række forældre er klar til at byde til lock-out-fodboldskole på banerne ved Vindinge Skole fra klokken 10 til 15.

- Det har været overvældende, så stor interesse, folk viser for idéen, fortæller Jeanette Kristensen.

Da hun og hendes fodboldglade familie er OB-fans, var tanken nærliggende også at lægge en forespørgsel på OB-hovedkvarteret i Ådalen i Odense.

- De var meget venlige og interesserede. Hvis ikke det lige var for to trækninger for superligespillerne onsdag, ville de gerne have sendt et på spillere på besøg hos os. Men det bliver desværre ikke, siger Jeanette Kristensen.

- Derimod har de skænket os en del OB-ting fra deres fanshop. Så meget, at vi kan give hver deltager en lille gave med hjem, og der er også præmier at vinde i den turnering, vi arrangerer.

Jeanette Kristensen venter op mod 100 deltagere, især mange piger har tilmeldt sig. Ingen skal have madpakke med. Vindinge Boldklub, der stiller med trænere til dagen, betaler for maden. Og én af dem, der står i køkkenet på dagen, er Jeanette Kristensen.

- Modsat det at træne og lege fodbold, så har jeg nemlig forstand på at lave spaghetti med kødsovs, siger hun.

Der er stadig en chance for at tilmelde sig, Jeanette Kristensen tager indtil i morgen imod på telefon 60640139. Men så bliver der også lukket for flere, for så skal der jo købes ind, planlægges og forberedes forud for fodbolddagen i Vindinge.

Fuldt hus til fodboldskole for lockoutede børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce