Politiet stoppede lørdag 33-årig, der havde indtaget både euforiserende stoffer og alkohol. Et kørekort havde han heller aldrig taget, og hans kæreste går også en bøde.

Ullerslev: En rutinekontrol fik lørdag 17. februar sat en stopper for en 33-årig mand, der ikke på nogen måde var egnet til at færdes i trafikken.

Politipatruljen, der stoppede manden på Nyborgvej, kunne konstatere, at bilisten var påvirket af både alkohol og euforiserende stoffer. Det oplyser kriminalassistent Steen Foged, Fyns Politi.

Den 33-årige er fra Nyborg, men var på vej vestpå gennem Ullerslev, da han blev standset. Da politibetjentene fik set nærmere på manden, viste det sig, at han aldrig har gjort sig besværet med at tage køretimer og gå til køreprøve.

Manden blev taget med til Odense for at afgive blodprøve, og politiet afventer nu resultatet af den, før de kan sige, hvor hård sanktionen skal være.

Bilen, manden kørte i, tilhørte ikke ham, men hans samlever, så hende venter der nu bøde.

- Fordi hun ved, at han ikke har førerret, får hun nu en bøde for at overlade bilen til ham, siger Steen Foged.

At overlade sin bil til en person, der ikke må køre køretøjet, straffes med en bøde på 2500 kroner.

  • Tim Kildeborg Jensen

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Nyborg, hvor jeg også bor. Jeg skriver om det meste, men dækker især områderne skole- og dagtilbud, social og familie samt sundhed og forebyggelse.