Frivillige hædres ved prisfest

Ove og Marianne Madsen fra Aktivcenter Ullerslev modtog frivilligprisen sidste år. Til stor overraskelse for dem selv. Arkivfoto: Lasse Hansen

Frivillige hædres ved prisfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivilligprisen 2017 skal uddeles i ´18. Indstillinger til prisen, som uddeles for syvende gang, skal ske senest 19. januar.

Nyborg: Ove og Marianne Madsen fra Aktivcenter Ullerslev modtog i fjor årets frivilligpris i Nyborg Kommune for at hjælpe med stort og småt. Parret får følgeskab af nye prismodtagere, og i begyndelsen af det nye år uddeler kommunen igen den store frivilligpris. Prisen uddeles for syvende gang og går til en frivillig, der i løbet af 2017 har gjort en helt særlig indsats.

Det kan være én, der måske har skabt nye oplevelser og aktiviteter sammen med de ældre. Én, der har gjort en helt speciel indsats for en enkelt borger. Eller en person, der trods vind og vejr er gået i front med en hjælpende hånd til udflugter, arrangementer og andre aktiviteter.  

Frivilligprisen blev uddelt for første gang i 2011 og er siden uddelt hvert år. Vinderen offentliggøres under en fest, hvor også andre frivillige fejres. Foruden titlen er der også en check på 5000 kroner til at forsøde tilværelsen med. 

Der er sidste frist for indstilling til frivilligprisen 19. januar 2018. /EXP

Frivillige hædres ved prisfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce