Kommunen er tilfreds med, at ejeren af Fakta-bygningen ved Skaboeshusevej er i gang med at rydde op.

Nyborg: Der har været surmuleri i flere år omkring den nye Fakta-forretning ved Skaboeshusevej. Selv om butikken er åbnet for længst, har ejeren aldrig gjort området færdigt. Her har været højt ukrudt og skellet mod naboen Henning Pedersens blev ikke gjort færdig.

Men efter Nyborg Kommune i september meldte ejeren, Solvogn Invest, til politiet, er der kommet skred i sagerne, og den ene af to politianmeldelser er trukket tilbage.

- Der er lavet støttemur over imod Henning Pedersens grund nu, og i det hele taget skrider tingene fremad. Kommunen og ejeren af området er ved at få et fint samarbejde, og mon ikke der bliver gjort noget ved beplantningen, når vejret bliver til det, siger Per Jespersen (S), formand for Teknik- og Miljøudvalget i kommunen.

- Fakta er også involveret i oprydningen, og i det hele taget har vi opnået lige det, vi ville, siger Per Jespersen.

Ejeren af Solvogn Invest, Preben Breilø, sagde i september til Stiftstidende, at han var med på at gøre området ved Fakta færdigt. Men regningen ville han sende videre til det selskab, han i sin tid købte området af.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.