Frank har overtaget fars værksted


Frank har overtaget fars værksted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ELLINGE: For 28 år siden startede den nu 67-årige Ernst Petersen Ellinge Autoværksted på Ellingevej 77 i den lille landsby mellem Ferritslev og Nyborg. I alle årene har sønnen Frank Petersen hjulpet til på værkstedet, men indtil den 1. juli i år tjente han til dagen og vejen som vvs-montør og blikkenslager hos Manzani Smedie i Ullerslev.

Men 1. juli var der dømt generationsskifte, da Frank Petersen overtog farmands firma.

- Jeg var som ganske ung i lære som mekaniker. Men jeg sprang fra min læreplads, fordi jeg kom på kant med mester. Derfor blev jeg i stedet uddannet blikkenslager og vvs-montør, fortæller Frank Petersen.

De senere år har jeg gennemgået flere kurser, så inden længe er jeg også uddannet mekaniker, og jeg har da allerede sikret mig et certifikat hos Meca Car Service, en forening der stiller store krav til medlemmernes kundskaber. Det medlemskab betyder også, at jeg er statsgodkendt til at reparere alle biler på lige for med autoriserede værksteder og er med i service- og garantiordning.

Ud over at reparere alle bilmærker gør Frank Petersen det også i motorcykelmærket Harley Davidson.

- Jeg reparerer disse motorcykler, skaffer reservedele til gør det selv-folket samt køber og sælger de dejlige tohjulede maskiner. Meget ofte foregår det på den måde, at en person henvender sig og fortæller hvilken slags Harley, han eller hun er ude efter. Så forsøger jeg at opfylde ønsket, forklarer Frank Petersen, der indtil videre er alene om at drive sit auto- og motorcykelfirma.

Frank har overtaget fars værksted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce