Nyborg: En 68-årig kvinde fra Nyborg blev søndag formiddag mellem klokken 10.15 og 10.30 udsat for et frækt lommetyveri på en parkeringsplads på Dronningensvej. Da kvinden bukkede sig ned for at sætte ting på sin cykel, gik to andre kvinder bagom hende og snuppede en pung fra hendes lomme. Den 68-årige fandt pungen igen, men der manglede 200 kroner i kontanter.

Overfor politiet har hun beskrevet de to gerningsmænd som 20-22 år gamle og 158-160 centimeter høje. Den ene var kraftig af kropsbygning, havde mørk hud og langt, sort hår. Hun var iført solbriller med guldkant og en kort, sort sommerkjole.

Den anden beskrives som brun i huden og langt, brunt hår, mens kropsbygning betegnes som "fedladen". Hun bar en grøn/grå uldtrøje med trekvart-ærmer.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.