Fotoudstilling: 12 mænd står frem

Arkaden i Nyborg rummer mange former for sundhed. En af dem er udstillingen om prostatakræft. Både for de ramte, pårørende og kunstinteresserede. Foto: Nyborg Kommune

Fotoudstilling: 12 mænd står frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"12 mænd står frem" er titlen på en fotoudstilling, som handler om at leve med prostatakræft. Den kan opleves i Arkaden fra 28. februar.

Nyborg: Ideen bag fotoudstillingen "12 mænd står frem" er dels at skabe fotokunst og dels at informere om prostatakræft. For selvom prostatakræft er den hyppigste kræftform blandt mænd, så tales og skrives der ikke meget om sygdommen.

Nyborg Kommune og patientforeningen Propas lokalafdeling på Fyn inviterer alle interesserede til fernisering på udstillingen onsdag 28. februar klokken 15.30-17 i Arkaden.

Foreningen har i samarbejde med fire danske fotografer - Jan Grarup, Claus Bjørn Larsen, Piet Simonsen og Per Dreyer - skabt en fotoudstilling om mænd og prostatakræft. De fire fotografer har hver især portrætteret tre danske mænd, som sammen med de 12 mænds personlige historier giver et stærkt indblik i livet med prostatakræft.

- Udstillingen kan forhåbentligt skabe opmærksomhed og lyst til at tale om prostatakræft. Og tilmed kan den få mænd, der har den mindste mistanke om at have sygdommen, til at gå til lægen for at blive undersøgt nærmere, lyder det fra Propa Fyn.

Tilmelding til ferniseringen er ikke nødvendig, og der serveres en lille forfriskning ved lanceringen. Udstillingen kan ses frem til og med 6. april./EXP

Fotoudstilling: 12 mænd står frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce