Det lykkedes ikke at finde en ny formand på Østfyns Erhvervsråds generalforsamling i aftes

Nyborg: Østfyns Erhvervsråd står uden formand, efter at formand Jan Jessen trak sig på generalforsamlingen i aftes.

Jan Jessen begrundede sin afgang med, at han føler sig udsat for hvad han selv betegnede som en "smædekampagne" fra nogle af foreningens medlemmer.

Blandt andet beskyldte Tony Kissow i Stiftstidende formanden for at blande egne og foreningens interesser.

Og selv om der på selve generalforsamlingen ikke fremkom kritik af formandens person - Tony Kissow mødte ikke op - så valgte formanden altså at tage sit gode tøj og gå.

- Jeg er harm over at blive skudt i skoene, at jeg tjener mine egne interesser. Kritikerne kommer ikke til mig, men går i pressen og skriver læserbreve. Det er utilstedeligt. Man må gerne beskylde mig for at være en dårlig formand, men ingen skal beklikke min personlige integritet, fastslog Jan Jessen.

Det lykkedes ikke at få valgt en afløser. Generalforsamlingen besluttede at udskyde formandsvalget til en ekstraordinær generalforsamling.

Genralforsamlingen uddelte traditionen tro "Årets Erhvervspris", og som noget nyt var det ikke bestyrelsen, men medlemmerne, der i år valgte modtageren.

48 procent af de afgivne stemmer faldt til fordel for Refsvindinge Bryggeri, og bryggerparret Ellen og John Rasmussen, kvitterede med at byde på en omgang Ale no. 16 til de 70 fremmødte medlemmer.

De to andre nominerede var virksomhederne Resolux og Elkær Maskiner.

Af Henrik Mohr

  • Journalist portræt

    Af:

    Medlem af Dansk Journalistforbund, ansat som journalist på Fynske Mediers bladhus i Kerteminde. Tidligere ansat på Nyborgbladet, Fyns Amts Avis i Nyborg, Stiftstidende i Ringe og Nyborg.

Mere om emnet

Se alle
Jessen står fast: Går fra Østfyns Erhvervsråd

Jessen står fast: Går fra Østfyns Erhvervsråd

Jessen beskyldes for kasketroderi

Jessen beskyldes for kasketroderi