Formand for forårsudstilling i Ullerslev siger stop

Carsten Madsen siger farvel og tak som formand for forårsudstillinge i Ullerslev, der hvert år har cirka 1000 besøgende. Arkivfoto: Jens Wognsen

Formand for forårsudstilling i Ullerslev siger stop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ullerslev: Forårsudstilling Ullerslev 2018 kan blive den sidste af sin art. Sådan lyder det fra arbejdsgruppens formand gennem 10 år, Carsten Madsen. Sammen med sin trofaste hjælper, Lykke Pedersen, har han valgt at trække sig, når dette års udstilling er veloverstået. Derfor er jagten nu gået ind på mindst to nye, kreative kræfter, der har lyst til at føre arbejdet videre.

- Det har været en spændende periode. Vi vælger dog at stoppe, mens legen er god, og der er mulighed for, at andre kan tage over på en god måde. Der er en solid økonomi og en forholdsvis stor udstillergruppe, oplyser Carsten Madsen om beslutningen.

Interesserede skal melde sig på banen senest den 1. marts. Er der ikke nogen til at tage over, bliver resultatet, at et godt brand for Ullerslev og hele Nyborg Kommune går tabt, advarer han.

Forårsudstillingen Ullerslev har eksisteret i mere end 40 år. Den blev oprindelig planlagt af fritidsudvalget og ungdomsskolen i den daværende Ullerslev Kommune, men efter kommunesammenlægningen overgik ansvaret til Ullerslev Landsbyrådet i samarbejde med landsbyrådet for Flødstrup, Skellerup og Ellinge.

I dag er det en selvstændig arbejdsgruppe, der står bag forårsudstillingen. Ud over Carsten Madsen og Lykke Pedersen består gruppen af Aila Majlandt og Bo Nielsen. Udstillingen i Ullerslev Kultur- og Fritidscenter har de senere år haft cirka 1000 besøgende pr. år. Henvendelse kan ske på en af følgende e-mail adresser: formand@foraarsudstilling.dk eller sekr@foraarsudstilling.dk.

Formand for forårsudstilling i Ullerslev siger stop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce