Foreninger i spil til stor pris

Foreningen Broen skaffer penge til støtte for børn i økonomisk trængte familer, så børnene på linje med kammeraterne kan få råd til at dyrke den indræt, de har lyst til. I øverste hjørne indsat billede af Lillebror-prisstatuetten. PR-foto

Foreninger i spil til stor pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I alt tre nominerede til Børnehjælpsdagens Lillebrorpris

Nyborg: To foreninger med afdelinger i Nyborg er nomineret til Børnehjælpsdagens Lillebror Pris 2018. Det er Broen Danmark og "Læs for Livet".

Børnehjælpsdagens Lillebror Pris hylder hvert år en forening, et projekt, initiativ eller lignende der har ydet en ekstraordinær indsats til fordel for børn og unge i Danmark.

De to er i konkurrence med en tredje nomineret, "Lær for Livet". Vinderen modtager 50.000 kr.

Lokalafdelingen af Broen blev etableret i 2012. Broen hjælper udsatte børn og unge til et fritidsluft. Årsopgørelsen for 2016 viste, at 93 børn og unge i 2016 i Nyborg-området fik støtte gennem Broen, der lige nu har tre frivillige tilknyttet - og som i øvrigt samarbejder tæt med fagpersoner i kommunen samt det lokale foreningsliv.

"Læs for Livet" har inspireret anbragte børn og unge i Nyborg til mere læsning i hverdagen. Siden 2012 har "Læs for Livet" på landsplan uddelt 150 fysiske biblioteker (i alt cirka 115.000 bøger) til institutioner, bosteder og lign., hvor anbragte børn og unge opholder sig. I Nyborg Kommune har Juulskov Huset modtaget et bibliotek fra organisationen.

Børnehjælpsdagens priskomité har udpeget de tre nominerede på baggrund af 66 indstillinger fra offentligheden.

Priskomitéen udpeger ligeledes den endelige prismodtager, der hædres ved en ceremoni 22. marts på Københavns Rådhus.

- Vi glæder os over, at der er så mange gode initiativer til gavn for børn og unge i Danmark, forklarer Ina Thorndahl, direktør i Børnehjælpsdagen, i en pressemeddelelse. /EXP

Foreninger i spil til stor pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce