Ullerslev: Lidt over 100 personer har allerede meldt sig til, når foreningen Udvikling Ullerslev onsdag den 9. marts klokken 17.30 inviterer til byspisning i det lokale forsamlingshus.

Dermed ser den nystartede forening ud til at gentage - eller måske ligefrem toppe - successen fra borgermødet i januar, hvor man var med til at trække deltagerantallet op.

- Byspisning er en lille ting i det store billede, hvor der snakkes bosætning og branding. Men hvis vi ikke kender hinanden og har et fællesskab at bygge på og trække på, så kommer vi ingen steder, udtaler Alice Rasmussen fra Udvikling Ullerslev i en pressemeddelelse.

Foreningen har med erfaring fra andre byer valgt, at spisningen skal foregå i forsamlingshuset, der også kommer til at stå for madlavningen.

Thors El og Spar Ullerslev sponsorer den første byspisning, og prisen per voksen kan dermed holdes nede på 40 kroner, mens børn kan spise med for 20 kroner. Menuen består af lasagne, salat og brød.

Drikkevarer kan købes på stedet, oplyser foreningen, der håber på, at byens borgere vil bakke op om det nye initiativ. Tilmelding kan ske via mobilpay eller hos Spar.

På nuværende tidspunkt er der planlagt endnu en fællesspisning den 27. april.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.