Foredrag om moderne forældre

Foreningen Børneparkering Nejh Tak lukker og slukker med et foredrag om den moderne forældre-rolle. Arkivfoto: Roland Petersen.

Foredrag om moderne forældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreningen Børneparkering Nej Tak nedlægger sig selv. Men først inviterer de til foredrag på Bastionen med Zetland-journalist.

Nyborg: "Vi lever i en kultur, hvor hver eneste handling og hvert eneste valg, vi tager på vores børns vegne, tillægges enorm betydning. Amning eller ej? Ipad eller ej? Gluten eller ej? Forældrerollen dyrkes måske mere intensivt end nogensinde før, men hvorfor egentlig?

Da Sara Alfort stødte på begrebet "forældredeterminisme", faldt alt på plads for hende: Vi er grebet af en historisk ny forestilling om, at forældres valg er det eneste, der bestemmer barnets skæbne."

Journalisten Sara Alfort fra netavisen Zetland lægger op til en spændende diskussion om den moderne forældrerolle, når hun dukker op på Bastionen onsdag den 23. januar.

Grundlæggende stiller hun spørgsmålet: Tænk, hvis du ikke afgør dit barns fremtid. Altså hvad nu hvis alle de velovervejede og kloge valg, moderne, velmenende og højtuddannede forældre træffer på børnenes vegne alligevel ikke det eneste, der former barnet.

Det er Nyborg-foreningen Børneparkering Nej Tak, der har inviteret forfatteren og journalisten til byen, og når lyset slukkes i salen på Bastionen, er det også slut med Børneparkering Nej Tak, der for en halv snes år siden satte gang i diskussionen om den kommunale børnepasning i Nyborg Kommune.

Foredraget finder sted onsdag den 23. januar klokken 19.30 på Bastionen og det koster 50 kroner at købe billetten på nettet - 75 kroner i døren.

Foredrag om moderne forældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce