Forældre: Plan er skudt over målet

Hverken Frank Edelberg (bagest), Helle Petersen, Birgit Krogh, Johan Pohlmann (forrest til højre) og Bente Plauborg (forrest til venstre) er tilfredse med planerne for ombygningerne på Strandvænget.
Foto: yilmaz polat

Forældre: Plan er skudt over målet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Et skud over mål. Sådan betegner fem forældre til beboere på Strandvænget ombygningsplanerne.

De mener, at forslaget er lavet på baggrund af behovene hos handicappede, der kan mere end dem, der bor på Strandvænget. Egne boliger med køkken er et fejlskøn.

- Vi vil gerne beholde Strandvænget og bygge det om. Hvis det ikke kan lade sig gøre, så riv det ned og byg nyt, lyder det fra Bente Plauborg, Helle Petersen, Birgit Krogh, Frank Edelberg og Johan Pohlmann, der er enige om, at beboerne skal have eget værelse og eget badeværelse.

- Men vores børn er så ringe, at de ikke kan klare sig selv, mener de og siger, at planerne i det hele taget går ud fra, at beboerne kan mere, end de reelt kan.

- Det er skudt over målet, når der står i udkastet, at vores børn selv skal vælge, hvem de vil bo sammen med, og at de skal vælge ud fra kulturel interesse og hobby. Det kan de ikke, for de ved ikke, hvad det er.

Derudover undrer det, at penge ikke er nævnt i planen.

- De har ikke nævnt noget om, hvad det koster. Kun at beboerne skal betale.

Forældre: Plan er skudt over målet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce