Forårsudstillingen synger på sidste vers

Carsten Bech Madsen siger med forårsudstillingen i Ullerslev den 24. og 25. marts farvel som arrangør. Ingen har meldt sig til at tage over. Arkivfoto: Jens Wognsen

Forårsudstillingen synger på sidste vers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter 11 år orker to fra arbejdsgruppen ikke længere at arrangere den årlige udstilling for foreninger og organisationer i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Ingen har meldt sig til at føre arrangementet videre.

Ullerslev: Sidste sprogrampunkt ved forårsudstillingen i den kommende weekend i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter er fra klokken 15 koncert med Ullerslevkoret, dirigeret af Carsten Bech Madsen.

- Når den sidste sang er slut, vil det også være slut på Forårsudstilling Ullerslev, siger han. Det konstaterer han, fordi han på nu 11. år har været en af hovedkræfterne i at arrangere forårsudstillingen. Men allerede for et par måneder siden meddelte han og Lykke Pedersen fra arbejdsgruppen om udstillingen, at de to ikke længere står til rådighed for at arrangere udstillingen.

- Det er et stort arbejde, ofte stejlt op ad bakke. For enhver, der arbejder frivilligt, som vi har gjort med det her i nu 11 år, kommer der et tidspunkt, hvor man må melde fra og håbe, at andre vil tage over, siger Carsten Bech Madsen.

Forårsudstilling i Ullerslev
Forårsudstillingen i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter holdes 24. og 25. marts.

Lørdag åbner udstillingen klokken 13 og har åbent til klokken 17.

Søndag er åbningstiden fra klokken 13 til 16.

Kultursalen og den gamle sportshal er fyldt med udstillingsstande fra foreninger og organisationer, der er arbejdende, kreative værksteder, og udstillingen byder også på en række aktiviteter, som gæsterne selv kan prøve. Der er over 30 udstillere.

Dertil kommer et underholdningsprogram begge dage.

Det er gratis at besøge forårsudstillingen.

En oversigt over stande og udstillere og et detaljeret program kan ses på www.foraarsudstilling.dk.

Ingen reaktion på nødråb

I midten af januar efterlyste Carsten Bech Madsen andre, som kunne tænke sig at tage over.

- Ingen har henvendt sig. Vi har end ikke fået mundtlige bemærkninger eller tilkendegivelser om, at det er sidste gang med forårsudstillingen, når der ikke er nogen, der vil tage over, siger Carsten Bech Madsen.

For Ullerslevs og også hele Nyborg Kommunes skyld begræder han, at ingen vil overtage arrangementet.

- Med den tilslutning, vi oplever i år fra interesserede udstillere, er der jo et behov for det. Men som sagt, vi orker ikke længere. Så det bliver sidste forårsudstilling, konstaterer Carsten Bech Madsen.

"Synd og skam"

Meldingen om den sidste forårsudstilling i Ullerslev begræder også Rune Christensen, formand for foreningen Udvikling Ullerslev, der arbejder med initiativer, der kan skabe flere aktiviteter og udvikling af det lokale samfund.

- Det vil være synd og skam, hvis forårsudstillingen forsvinder. Jeg forstår godt, at Carsten Bech Madsen og Lykke Pedersen nu siger fra. Det er helt fair. Vi ved alle, hvor stort et arbejde, der ligger i at arrangere dens lags. Jeg har kun rosende ord til overs for det arbejde, de har gjort gennem alle årene, siger Rune Christensen, som dog også kan oplyse, at Udvikling Ullerslev ikke står på spring for at tage over.

- Nej, det gør vi ikke. Vi har drøftet det. Men vi ved også, at alle har nok at gøre med det, de har gang i. Så der er i Udvikling Ullerslev desværre ikke ressourcerne til at overtage forårsudstillingen, siger Rune Christensen, som gentager, at han synes, det er ærgerligt, hvis arrangementet ikke fortsætter.

Forårsudstillingen synger på sidste vers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce