For kort frist til vuggestue


For kort frist til vuggestue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Selvfølgelig skal der gøres noget, men fristen, den er vildt kort.

Det er holdningen i Børne- og Kulturudvalget om kravet fra Arbejdstilsynet om, at kommunen senest den 15. marts næste år skal præsentere en færdig løsning, så personalet i Børnehuset Blegdammen ikke længere skal belastes med at bære børn op og ned ad den trappe, som institutionen er udstyret med som adgang mellem stueetagen og første sal.

- Nu har den institution været i funktion sådan i 50 år. Af forskellige årsager bliver der så fokus på det uheldige i, at personalet bærer børnene på trappen. Det skal vi gøre noget ved, men det er en helt urimelig kort frist. Det kan vi simpelthen ikke nå, siger Mette Blix (NYborgerne), formand for Børne- og Kulturudvalget.

Hun håber, at kommunen kan få en dispensation, så løsningen ikke bare bliver noget forhastet noget, men brugbar fremover.

- Vi aner jo ikke, om der skal en indvendig eller udvendig elevator til. Om den slags overhovedet er så godt i en børneinstitution. Og vi aner slet intet om, hvad mulige løsninger kan koste, siger hun.

- Vi skal jo også have fundet pengene, for det har vi ikke med på budgettet for næste år.

Opgaven er nu at fremskaffe forslag til løsninger, finde ud af, hvad det koster og sideløbende få en dialog med Arbejdstilsynet om at få dispensation fra eller udsat fristen for, hvornår nyindretningen skal være færdig.

For kort frist til vuggestue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce