Folk opførte sig som tosser


Folk opførte sig som tosser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

STORM: Selv om Teglværksskoven og Christianslundsskoven var lukket, gik folk på skovtur

NYBORG: Driftsleder på Nyborg Kommunes materielgård, Bjarne Jørgensen, var sammen med fire medarbejdere på arbejde lørdag eftermiddag og aften, da stormen havde valgt at lægge sin ruten hen over Nyborg.

Og det var godt.

For det viste sig, at adskillige træer i Tglværksskoven og Christianslundsskoven blev sendt til fuld tælling, hvorfor det var forbundet med livsfare at opholde sig i skovene.

- Det var folk blevet advaret imod igennem radio og tv adskillige gange. Alligevel mødte jeg et ægtepar ved Rævebakkenvej i Teglværksskoven, da jeg var på inspektion omkring klokken 16.30. Det var da stormen virkelig havde fat. Ægteparret kom nok så frejdigt gående i skoven. Det kalder jeg uforsvarlig opførsel. De løb en helt unødig risiko, og jeg kunne kun ryste på hovedet. For efter at vi omkring klokken 16 havde spærret både Teglværksskoven og Christianslundsskoven af, kørte jeg ikke selv ind i skoven, og de fire mand, jeg havde i arbejde, blev heller ikke sendt derind. Det var alt for farligt. Kun hvis vi af politiet havde fået besked om, at der opholdt sig folk i skovene, der var kommet til skade, var vi gået ind, fortæller Bjarne Jørgensen.

Hvor mange træer der blev blæst omkuld lørdag mellem klokken ca. 15 og 22, mens stormen var på sit højeste, har Bjarne Jørgensen ikke tal på. Det får han først i løbet af ugen.

- Til gengæld blev vi lørdag omkring klokken 18 kaldt til Hotel Hesselet, hvor et stort bøgetræ var væltet ud over vejen ind til hotellet fra Christianslundsvej. Det fik vi skåret i stykker. Vi var også på motorvejen, hvor endnu et bøgetræ var væltet. Det fik vi også fjernet. Men da skovene var blevet afspærret, og de mest prekære situationer var klaret, valgte jeg at sende folkene hjem, fortæller Bjarne Jørgensen.

Et sted i Teglværksskoven gik det helt galt, da stormen rasede. Det var omkring rastepladsen ved Højevej helt ude ved Storebælts kyst. Her væltede fire kæmpestore bøgetæer, og et af den lagde sig nok så smukt til rette på taget af den offentlige toiletbygning. Bygningen så i går ikke ud til at være særlig hårdt medtaget.

Det meste af Strandalleen, der blev spærret lørdag eftermiddag, blev først genåbnet i går omkring klokken 10. Her kunne man også se, at taget til en carport i nummer 36 var blæst af.

Folk opførte sig som tosser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce