Fokus på børne- og kærestevold

Arrangørerne håber på en god debat med de unge, når "Bryd Tavsheden" besøger Nyborg Gymnasium på onsdag. Foto: Vibeke Volder

Fokus på børne- og kærestevold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Bryd tavsheden" besøger Nyborg Gymnasium. Soroptimisterne overrækker 10.000 kroner til organisationen mod børne- og kærestevold.

Nyborg: Organisationen "Bryd Tavsheden" arbejder mod børne- og kærestevold og kan opleves af en række elever på Nyborg Gymnasium, onsdag 14. marts fra klokken 10 og nogle timer frem. Her vil folk fra organisationen levere både foredrag, film og skuespil, mens en konsulent fra Tuba er klar med personlig rådgivning til sårbare unge.

I løbet af dagens arrangement overrækker Soroptimisterne en donation på 10.000 kroner til "Bryd tavsheden". Soroptimisterne arbejder i forvejen for kvinders og pigers liv og rettigheder, både i Danmark og internationalt, og derfor er det oplagt at støtte, ifølge medlem af Soroptimisterne i Nyborg, Lene Piekut.

Information til unge

- Det glæder os meget, at vi sammen med gymnasiet kan få "Bryd tavsheden" hertil, fordi det giver mulighed for at informere en stor gruppe unge om et meget relevant emne. Det bør give grundlag for en god debat.

- Vi kan samtidig overrække vores donation til en indsats, der i den grad passer med Nyborg Soroptimistklubs formål, siger Lene Piekut, som også 10. klasses-lærer på Nyborg Gymnasium.

Fra klokken 10 til 11.30 er det aftalt med gymnasiet, at det er piger i 10. klasse og pigerne i 1.g-klasserne, der deltager. I det følgende modul er det både piger og drenge fra 3.g-klasser, som medvirker. Samtidig har eleverne mulighed for at få diskret og personlig rådgivning fra en TUBA-konsulent, der har stor erfaring med at hjælpe sårbare unge./EXP

Fokus på børne- og kærestevold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce