Ullerslev/Nyborg: En beboer på Ferritslevvej i Ullerslev har bragt politiet på sporet af den mand, der har stjålet en fodertønde fra hans indkørsel. Beboeren så nemlig, hvordan tyven kørte fra stedet søndag morgen klokken 06.45, og ifølge Steen Foged fra Fyns Politi er ejeren blandt andet i stand til at give et signalement af manden.

Derimod står politiet indtil videre på bar bund i en sag om tyveri fra en garage på Grævlingevænget. Her opbevarede stedets ejer et fortelt af mærket "Isabella", som nu er forsvundet.

- Det giver ham et problem, for han stod overfor at skulle sælge sin campingvogn og fortelt. Nu bliver det så kun campingvognen, bemærker Steen Foged fra Fyns Politi.

Politiet arbejder også på en sag om tyveri af en VW Golf årgang 1992. Bilen, der har registreringsnummer DW49428, er forsvundet fra Boesensgade i Nyborg i tidsrummet fra torsdag til fredag.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.