Flytter to reklameskilte


Flytter to reklameskilte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Så kan kommunens folk endelig komme i gang med det - i hvert fald foreløbig - sidste kapitel i den årelange strid om reklameskilte i Nyborgs bybillede.

Efter en nabohøring har Miljø- og Myndighedsudvalget i går godkendt, at de to kæmpestore skilte - såkaldte billboards - der hidtil har stået ved Fynsvej, kan flyttes til henholdsvis Bøjdenvej og Skaboeshusevej.

Ingen har protesteret mod placeringen ved Bøjdenvej, mens en enkelt borger har sagt nej til skiltet, der skal op ved Skaboeshusevej. Vedkommende mener, at det er nok med reklamerne på busskurene, men politikerne har altså valgt at se bort fra den indsigelse.

Danmarks Naturfredningsforening havde protesteret mod skiltene i industrikvarteret ved Fynsvej, fordi foreningen mener, de var et brud på forbuddet mod reklamer i det åbne land. Og det gav Naturklagenævnet DN ret i.

Det kommer til at koste 30.000 kroner at stille de store skilte op ved Bøjdenvej og Skaboeshusevej.

Ejeren af skiltene, Clear Channel, har erklæret sig tilfreds med de nye placeringer af skiltene.

Formanden for Miljø- og Myndighedsudvalget, Tage Juel Jensen (V), har tidligere kaldt Naturklagenævnets afgørelse i sagen for "fuldstændig tåbelig".

Kommunen har tidligere været nødt til at flytte rundt med flere af de mindre reklameskilte i byen efter klager fra diverse borgere og forretninger.

Flytter to reklameskilte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce