Nyborg: Mie Stenner, der er indehaver af boligindretningsbutikken "Vanilla Cream Interiør", har travlt i disse dage med at male, spartle og ikke mindst pakke kasser med varer ud i butikkens nye lokaler i Nørregade.

Butikken skal se ny og godt ud, når hun den 29. april ruller den røde løber ud og byder indenfor i de nye lokaler for første gang. Ved samme lejlighed fejrer hun forretningens to års fødselsdag, for det var i april for to år siden, hun åbnede Vanilla Cream Interiør i Korsgade.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af gågademiljøet. Det har været min ambition helt fra starten, og derfor slog jeg til, da jeg kunne se, at lokalerne her blev ledige, siger Mie Stenner.

Siden har hun åbnet en webbutik, og til åbningen af den nye butik har hun bestilt masser af nye varer fra både nye og gamle leverandører.

I butikken hersker en helt bestemt stil som rustik nordisk country.

- Jeg er ikke til det minimalistiske danske, og jeg mener ikke, det behøver at være dyrt at bo i et smukt hjem, siger Mie Stenner, som både har mere sæson-betonede ting og faste produkter, der passer til køkken og bad.

Samtidig med butiksåbningen udvider Mie Stenner personalet. Hun har allerede to ung-arbejdere, men ansætter nu også en hjælper i butikken og en til at passe de sociale medier. Mie Stenner er nemlig ganske ambitiøs med sin forretning, og det kræver, at man spiller på alle tangenter, siger hun.

Mie Stenner er blandt andet uddannet boligstylist, og det er en gren af hendes forretning, hun vil satse mere på i fremtiden. Hun har allerede haft indretningsjobs i sommerhuse og på kontorer og glæder sig i næste måned til et job hos restauranten Mona Lisa i Odense.

- Jeg synes, det er rigtig sjovt at hjælpe folk og være med til at skabe forandringer i deres hjem, smiler hun.

Lørdag den 29. april klokken 10 åbner den nye butik i Nørregade, og Mie Stenner vil byde velkommen med en lille forfriskning, særlige åbnings- og fødselsdagstilbud og en goodiebag til de første 25 kunder.

  • Jensen_Stine_Jessen_(2015)_024

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Odense. Jeg skriver om stort og småt i Odense Kommune. Mit særlige stofområde er ældre- og handicap-politik. Jeg er uddannet fra Journalisthøjskolen i Århus, og jeg har desuden en bachelor i dansk og statskundskab fra Københavns Universitet. Jeg bor i landsbyen Vindinge uden for Nyborg med min mand og vores tre børn.