Flytning: Pinsemarked skabte liv i gaden

Især loppemarkedet til børn var vældigt populært blandt de besøgende. Foto: Simon Holt

Flytning: Pinsemarked skabte liv i gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For første gang i 30 år var pinsemarkedet rykket fra havnen og op i det centrale Nyborg, hvor flytningen af markedet blev godt modtaget.

NYBORG: Havnefronten lå øde hen, imens det vrimlede med folk i gaderne. En epoke med pinsemarkedet på havnen er slut, men flytningen af det legendariske marked skaber nye muligheder.

Sådan vælger handelschef Hans Henrik Kongsmark at se på flytningen af pinsemarkedet fra havnen og op til de centrale gader.

- Det skaber jo selvfølgelig noget liv i gaderne. Derudover kan jeg også godt lide, at de mange baggårde i byen kommer i spil. De skaber en special stemning, fortæller Hans Henrik Kongsmark.

Handelschefen erklærede sig i samme ombæring tilfreds med fremmødet.

- Jeg synes, det er tydeligt, at nyborgenserne har taget markedet til sig. Man skal bare tage et kig op i Nørregade, hvor loppemarkedet for børn er. Det vrimler med folk deroppe, hvor man næsten står i kø for at rykke sig.

Op til de handlende

Baggrunden, for at markedet blev flyttet, var, at de handlende langsomt træk deres støtte til havnefronten.

Ifølge Hans Henrik Kongsmark skyldes det, at det er for dyrt for butikkerne at være både på havnen og oppe i byen.

Derfor bliver evalueringen af årets pinsemarked vigtig, da handelsstandsforeningen på baggrund af den vil tage stilling til, hvorvidt næste års marked skal holdes på havnen eller i byen.

- Omsætningen og de handlendes oplevelse bliver selvfølgelig vigtig, når beslutningen om næste års marked tages. Men lige nu er jeg bare glad for, at solen skinner, og folk er mødt op. Jeg tror på, at årets pinsemarked er en succes, runder Hans Henrik Kongsmark af.

Flytning: Pinsemarked skabte liv i gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce