Flest interesserede i havnebyggeri er fra Nyborg

Der var kun indkøbt én spade til 1. spadestik i færgehavnen onsdag. Derfor måtte borgmester Kenneth Muhs og direktør Ib Jansholt, Pædagogernes Pension, deles. Foto: Mogens Rasmussen.

Flest interesserede i havnebyggeri er fra Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

56 procent af dem, der er skrevet op til pædagogernes havneprojekt, er fra Nyborg. Kun lille interesse udenfor Fyn.

Nyborg: Det er i høj grad nyborgenserne, der har fået øje på herlighederne i de forskellige byggerier på havnen i Nyborg. Også i Odense og det øvrige Fyn er der pæn interesse, mens kun ganske få københavnere og jyder har fået øje på mulighederne.

Det viser en opgørelse, som Pædagogernes Pension har lavet til Fyens Stiftstidende over de mennesker, der har skrevet sig op son interesserede til de 62 kommende boliger på Midtermolen i Nyborgs tidligere færgehavn.

535 har meldt sig som interesserede, og heraf er cirka 300 eller 56 procent fra Nyborg. 60 mennesker fra Odense er skrevet op sammen med 70 fra det øvrige Fyn. Blot 15 københavnere og 10 fra Jylland lurer på muligheden for et seniorliv med udsigt til havn og fjord i Nyborg.

640 boliger på vej

Nyborg Kommune har i øvrigt gjort op, at der for tiden er ikke færre end 640 boliger på vej i Nyborg, så der skal trækkes en del tilflyttere til fra andre egne af landet.

En del af de 640 boliger i kommunens opgørelse er dog fugle på taget, men der er virkelig gang i byggerierne og planerne i Nyborg for tiden: 39 boliger i seniorbofællesskabet er klar til sommer, og 54 rækkehuse på Kohavevænget ved Fakta på Skaboeshusevej og 85 ungdomsboliger på Sylleskovvej er i pipelinen.

Nu går pædagogerne altså i gang med deres 62 boliger i færgehavnen, og der pæn mulighed for at der også kommer gang i byggeriet på nabogrunden, hvor 50 boliger venter. 28 boliger ved Knudshovedvej på Folmer-grunden er også langt fremme i planlægningen, mens der i lang tid har været meget stille omkring de 48 boliger på Dampskibsmolen i inderhavnen.

Endelig er man i gang med forberedelserne til at omdanne institutionen på Strandvænget til omkring 200 boliger. Også i Jagtenborg er enkelte villaer undervejs.

Flest interesserede i havnebyggeri er fra Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce