Flere skoleborde til Nigeria

Per Sørensen har succes med at skaffe skolemøbler til tre skoler i Oyigbo i Nigeria. Nu er blandt andet 100 stole, 80 borde og mere end 20 tavler på vej til Nigeria.
Foto: Peter Leth-Larsen

Flere skoleborde til Nigeria

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolemøbler og tavler er nu sendt af sted mod Nigeria

AUNSLEV: Der er stor opbakning til Per Sørensens projekt om at hjælpe tre skoler i Oyigbo i Nigeria.

I denne uge er en container sendt af sted mod Nigeria lastet med omkring 100 stole, cirka 80 borde og et antal tavler.

Skolemøbler, som er doneret af Nyborg Friskole og Stenstrup Skole, og som Per Sørensen ikke vidste, var på vej, før de var pakket i containeren.

- Det var en meget positiv overraskelse at høre om dette. De møbler havde jeg slet ikke regnet med, lyder det fra Per Sørensen, der lige nu er i Nigeria, hvor han passer sit arbejde som direktør i miljøselskabet Delta Enviromental Logistics.

Alle er glade

Og det glæder ikke kun Per Sørensen, at containeren er fuldt lastet med skolemøbler.

Også kongen i Oyigbo, Chief Eze Mike A. Nwaju, paladssekretæren og en af de 15 chiefs, smiler stort over donationerne fra Danmark, efter Per Sørensen fortalte om fremskridtene på et møde.

- Jeg havde billeder med af møblerne. Jeg kan sige, at de er ovenud glade, så bare den oplevelse at se glæden ved at kunne hjælpe er det hele værd, siger Per Sørensen.

Containeren blev sendt fra Danmark i denne uge, men der går alligevel en rum tid, inden eleverne i Oyigbo kan tage møblerne og tavlerne i brug.

- Transporttiden er cirka en måned. Klargøring med videre er mindst to uger, så jeg regner realistisk med to måneder, før vi har tingene i hånden, forklarer Per Sørensen, der på mødet med kongen bad om, at der blev lavet budgetter for reparationerne af tag og gulv i skolebygningerne.

Tidligere har Nyborg Friskole doneret 15 tavler, som naturligvis også er med i containeren med kurs mod Nigeria.

Flere skoleborde til Nigeria

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce