Flere biltyverier i Nyborg

Politiet kan ikke stille meget op med de mange anmeldelser om biltyverier i Nyborg. Der er ingen spor af gerningsmænd, og det er svært at gardere sig imod. Arkivfoto

Flere biltyverier i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biltyverierne i Nyborg fortsætter, og flere af dem har samme fremgangsmåde - en besværlig en af slagsen, vurderer Fyns Politi.

Nyborg: Der har over den seneste tid været en række indbrud i parkerede biler i Nyborg.

Det seneste blev anmeldt til politiet klokken 8.10 mandag morgen, da ejeren af en personbil på Gyldenrisvænget i Nyborg måtte starte dagen uden sin pung. En ukendt gerningsmand havde på et tidspunkt mellem søndag aften og mandag morgen fjernet den lille trekantede rude ved venstre fordør for på den måde at åbne bildøren.

Tyven stak af fra boligkvarteret med en lille, flerfarvet pung af mærket Conya.

Bare en halv time senere indløb næste anmeldelse til Fyns Politi. Denne gang havde ukendte gerningsmænd på et tidspunkt mellem lørdag og mandag morgen brudt ind i en Mercedes-Benz Sprinter varevogn, der holdt parkeret på Helletoften i Nyborg.

Fremgangsmåden var den samme som ved et andet indbrud i weekenden og som det på Gyldenvænget. Den lille forrude ved førersiden var afmonteret, hvorefter gerningsmanden gennemrodede førerhuset uden dog at få noget med derfra.

Kriminalassistent ved Fyns Politi Anders Lundegaard studser over måden, tyverierne er udført på.

- Min vurdering er, at man skal gøre sig umage for at komme ind gennem den lille siderude. Den er jo meget robust, og min oplevelse er, at det ikke er sådan lige at fjerne eller afmontere den, forklarer han.

Tidligere på weekenden modtog Fyns Politi yderligere en anmeldelse af lignende karakter, da en gerningsmand brød ind i en Renault Kadjar på Banegårdsalléen i det centrale Nyborg.

Her havde tyven dog knust venstre siderude, men fandt ikke noget af værdi, og det er den eneste måde at gardere sig på, mener Anders Lundegaard.

- Man kan aldrig stoppe de gerningsmænd, der vil ind, men man kan forebygge indbruddene ved at låse sin bil og fjerne alle synlige værdigenstande, lyder rådene fra kriminalassistenten.

Flere biltyverier i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce