Fjernvarmen er på vej til Vindinge-Rosilde

Plejehjemmet i Vindinge er en af de mulige kommende storkunder til fjernvarmen fra Nyborg. Arkivfoto.

Fjernvarmen er på vej til Vindinge-Rosilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg Forsynings planer om at udvide med fjernvarme til Vindinge og Rosilde er undervejs. I uge 46 graver selskabet en hovedledning ned til de to samfund.

Vindinge: I midten af november indleder Nyborg Forsyning arbejdet med en transmissionsledning via Gl. Vindingevej og ud til det nye fjernvarmeområde Vindinge og Rosilde. Forsyningsselskabet forventer at få alle kunder i området, der ønsker fjernvarme, tilsluttet inden efteråret 2018.

Over de seneste par måneder har 40 procent af de i alt 170 kunder i projektområdet - det vil sige cirka 70 forbrugere - tilmeldt sig.

- Kunderne har været meget positive i dialogen og muligheden for at blive tilsluttet. Derfor kan vi allerede nu gå i gang med at grave, så de nye fjernvarmekunder kan starte næste års fyringssæson med lokal fjernvarme, udtaler en begejstret bestyrelsesformand for Nyborg Forsyning, Søren Svendsen.

Tidsplanen for kundetilslutningerne bliver offentliggjort i løbet af januar 2018 på forsyningens hjemmeside. Og kunderne bliver kontaktet personligt af en medarbejder fra Nyborg Forsyning for at aftale fjernvarmestikkets placering til ejendommen.

245 kilometer rør

på vej NFS Varme A/S forsyner cirka 7.500 husstande med fjernvarme i Nyborg og Ullerslev. 95 procent af varmen er overskudsvarme fra produktionen på lokale virksomheder samt fra renseanlægget i Nyborg.

I alt omfatter forsyningsselskabets net 245 kilometer fjernvarmeledninger, heraf er 101 kilometer stikledninger. I alt har NFS seks varmecentraler.

Er der spørgsmål til projektet kan Nyborg Forsyning kontaktes på 6331 5000./EXP

erBrødtekst

Fjernvarmen er på vej til Vindinge-Rosilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce