Fjerbold for fuld hammer

Det årlige kommunemesterskab i badminton er populært. I år har over 100 deltagere tilmeldt sig arrangementet i Ørbæk Midtpunkt. Arkivfoto.

Fjerbold for fuld hammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Over 100 seniorer har meldt sig til kommunemesterskab i Ørbæk Midtpunkt.

Nyborg/Ørbæk: Hvem af de over 60-årige er bedst til at slå til en fjerbold i Nyborg Kommune? Det finder man ud af 31. januar i Ørbæk Midtpunkt, hvor 60+ badmintonspillere fra Nyborg Kommune mødes til det årlige kommunemesterskab. Det er 5. udgave af arrangementet, og 104 spillere har tilmeldt sig.

Deltagerne kommer fra fem klubber i Nyborg Kommune, og spillere fra Langeskov er inviteret udefra som naboklub og samarbejdspartner.

Der spilles udelukkende doubler, og spillerne er opdelt i A-B og C rækker efter spillerstyrke, så der venter mange jævnbyrdige kampe i Ørbæk Midtpunkt, hvor 12 baner benyttes i mindst 4 timer.

Det betyder også, at hvad enten man har spillet meget og i mange år, eller man først har fundet ketsjeren frem i pensionistalderen, kan man finde jævnbyrdige med- og modspillere. Midt på formiddagen serveres frugt og vand, og efter stævnet samles deltagerne til mad og kaffe i Ørbæk Midtpunkts selskabslokaler, hvor præmieuddelingen finder sted. /EXP

Fjerbold for fuld hammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce