Herrested-Ørbæk Boldklub inviterer i midten af januar til indefodboldstævne for firmaer i Ørbæk Midtpunkt.

Ørbæk: Det er 42. gang, at spillere løber på banen til Herrested-Ørbæk Boldklubs indefodboldstævne for firmaer i Ørbæk Midtpunkt. Det finder sted lørdag 13. januar.

Der spilles i to forskellige rækker, en A- og en B-række. I B-rækken må der højst deltage to spillere på holdet, der under FBU spiller højere end serie 2. I A-rækken er der ingen begrænsninger. Et hold må højst bestå af seks spillere.

Deltagerne skal have tilknytning til Nyborg Kommune. Der spilles på store mål, så de fire spillere på hvert hold må bevæge sig overalt på banen, og målmanden må tage med hænder.

Det første stævne fandt sted i begyndelsen af 1970'erne. Dengang deltog 65 hold fra hele Fyn. Første gang blev vinderen Gislev IF, og i de første år var stævnet præget af forskellige idrætsklubber; således var vinderen i 1982 et hold fra Spjald IF fra Vestjylland.

Fra 1983 ændrede stævnet sig til udelukkende hold fra Ørbæk Kommune. Samtidig indførtes reglen med, at der skulle være mindst én dame på banen hele kampen. Den regel er fortsat gældende.

Der er præmier til alle hold samt finalepræmier til de fire finalehold i hver række. /EXP