Firmabil udsat for hærværk og indbrud

Med store sten var fronten af varevognen, der holdt på Ringvej i Nyborg, blevet smadret. Foto: Mikkel Glerup Nielsen

Firmabil udsat for hærværk og indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En varevogn parkeret på Ringvej ved Nyborg Efterskole blev i weekenden brudt op, og gerningsmændene løb med diverse ting, men ikke før de havde smadret bilen godt og grundigt.

Nyborg: "Højre og venstre forreste sideruder knust, højre sidespejl knust, kølerhjelm knust, forrude knust. Stjålet gps, visitkort."

Politiets døgnrapport gør kort og nøgternt rede for den behandling, en Renault-varevogn i weekenden fik, da den var parkeret på Ringvej ved Nyborg Efterskole, men ud over at rapporten ikke har alle de stjålne ting med, fortæller den heller ikke om den frustration, som bilens ejer følte, da han lørdag fik besked om indbruddet.

- Hvis de så bare havde kunnet løbe med 100.000 kroner, men de har ikke engang taget det, der havde nogen værdi i bilen. Det er åndssvagt at gøre sådan noget, for det er fuldstændig værdiløst, hvad de har taget, siger Mikkel Glerup Nielsen og nævner sin syv år gamle gps som eksempel på en af tyvekosterne.

Indbruddet fandt sted på et tidspunkt mellem fredag klokken 17 og lørdag klokken 11. Mikkel Glerup Nielsen har eget firma, hvor han kører følgevogn ved særtransporter for blandt andre vindmølleproducenter. Han har hus på Sjælland, men er ofte hos sin kæreste i Nyborg og har i årevis parkeret på Ringvej, uden at der er sket noget.

- Jeg går ud fra, at det er nogle unge drenge, der har kedet sig og er kommet forbi min bil. De har i hvert fald ikke taget noget af værdi. Det er drengestreger, og jeg tror, der sidder nogen med dårlig samvittighed i dag, for de er kommet tilbage med nogle af tingene, siger Mikkel Glerup Nielsen.

- Det eneste, jeg mangler nu, er min firmapung og min gps. Kortet fra min firmapung er blevet spærret, fik jeg besked fra banken om, så de har prøvet at hæve på det. Men nogle af tingene fandt jeg 300 meter fra bilen, og lørdag eftermiddag skrev en mand til mig på Facebook, at han havde fundet nogle flere ting, hvor bilen havde holdt, siger Mikkel Glerup Nielsen, der anslår, at indbruddet og hærværket koster ham 50.000 kroner.

- Jeg har forsikring, der dækker skaderne, men med selvrisiko og leje af ny bil løber det op. Jeg havde en kunde søndag, så jeg måtte ud og have fat i en ny bil, siger Mikkel Glerup Nielsen, der tvivler på, at han fremover vil parkere på Ringvej, selv om han ikke umiddelbart ved, hvor han ellers skal stille bilen.

- Selve indbruddet er ikke det værste. Pengene kan man tjene igen, men det er pisseirriterende al den tid, jeg skal bruge på at bestille nye kort og på at være sur på de labaner, siger Mikkel Glerup Nielsen.

Hvis nogen har fundet ting fra hans bil, hører han gerne fra dem og kan kontaktes på 42 40 23 23.

En af de store sten, som blev brugt til at smadre blandt andet varevognens forrude med. Foto: Mikkel Glerup Nielsen
En af de store sten, som blev brugt til at smadre blandt andet varevognens forrude med. Foto: Mikkel Glerup Nielsen

Firmabil udsat for hærværk og indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce