Fire musikere på plads til jubilæumsforestilling

Trompetist Henrik Hou vender hjem til Nyborg, når han spiller med i Betty Glosteds 40 års jubilæumsforestilling. PR foto

Fire musikere på plads til jubilæumsforestilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kapelmester Bent Lundgaard har nu sat navn på musikerne til Betty Glosteds jubilæumsforestilling i Bastionen.

Nyborg: "End of the Rainbow" er skuespiller Betty Glosteds 40 års jubilæumsforestilling. Den produceres af Damby&Wahlers og sættes op på Bastionen i Nyborg. I de andre bærende roller finder man Jon Lange, som er uddannet på Odense Teater og blandt andet er kendt for tv-serien Mercur, og dansktoplegenden Keld Heick, der får sin debut som skuespiller i Nyborg.

Damby & Wahlers kan nu præsentere de fire musikere, der sammen med kapelmester Bent Lundgaard udgør femmandsorkesteret i den musikalske teaterforestilling. Musikerne er:

Trompetist Henrik Hou har været medlem af Odense Symfoniorkester siden 2007 og har tidligere været en del af Fynske Livregiments Musikkorps og Klüvers Big Band. Han har desuden været med i en stor mængde forestillinger på landets teatre. Med sin medvirken i End of the Rainbow på Bastionen vender Henrik Hou hjem til sin fødeby Nyborg.

Saxofonist Morten Øberg har siden 1988 medvirket som musiker i en lang række teaterforestillinger i forskellige genrer - fra Sondheim til Sebastian - på bl.a. Odense Teater, Aarhus Teater, Folketeatret, Odense Internationale Musikteater, Den Fynske Opera og Fredericia Teater. Morten Øberg er ligesom Henrik Hou fynbo - Øberg er vokset op i Aarup.

Billetsalg

Trommeslager Kristian Karottki er solistuddannet fra rytmisk musikkonservatorium. Han har tidligere spillet på Odense Teater, Nørrebro Teater, Østre Gasværk og har medvirket i forestillinger som Den eneste ene, De Tre Musketerer og Sweeney Todd.

Bassist Andreas Hatholt er vokset op i en musikalsk familie og har spillet, siden han var syv år. De seneste 15 år har Andreas levet som professionel musiker, hvor han har turneret i blandt andet Panama, Colombia, Italien og Tyskland.

Betty Glosteds 40 års jubilæumsforestilling på Bastionen kan opleves i februar og marts næste år. Billetter kan købes på: Bastionen-nyborg.dk/event/end-of-the-rainbow

Fire musikere på plads til jubilæumsforestilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce