Fint håndboldår i Ørbæk


Fint håndboldår i Ørbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ørbæk: Østfyns Håndbold Klub, ØHK, har haft et ganske fint 2009. Ikke engang sponsorindtægterne var der - i modsætning til så mange andre idrætsforeninger - grund til at ømme sig over, kunne den afgående formand Henriette Skøtt fortælle de fremmødte ved generalforsamlingen.

- Nogen er naturligvis faldet fra, men andre er kommet til. Så indtægten er op mod 15.000 kroner større end tidligere, sagde hun og roste det ganske store benarbejde, der har været udført for at skaffe nye, ofte mindre sponsorater til erstatning for dem, der er væk.

Sportsligt regner klubben med at holde sine førstehold i de nuværende serier, og der er aftale for den kommende sæson med trænerne, Jack Christiansen for damerne, Peter Kristiansen for herrerne.

Og seniorerne kan glæde sig over, at de huller i ungdomsrækkerne, ØKH har haft de senere år, ser ud til at blive fyldt ud i den kommende sæson.

- Vi har nogle drengespillere, der nogle år har måttet spille andre steder, men som har ytret ønske om at vende hjem for at spille U18, den aldersgruppe, hvor man henter nye seniorspillere. Så vi regner med nu at kunne stille hold, siger Henriette Skøtt.

ØHK venter også spændt på at få det, der i Ørbæk må kaldes for "sal 2" ved Ørbækhallen, altså realiseringen af Ørbæk Midtpunkt.

- Vi må ikke sige hal, for så kan vi måske ikke få fra Lokale- og Anlægsfonden. Men vi kan sagtens bruge mere halplads. Børnehold må træne samtidig i hallen, så der er op mod 35 børn og trænere på samme tid. Det er ikke optimalt for nogen, siger Henriette Skøtt.

Hun valgte generalforsamlingen til at forlade bestyrelsen. Det skete af personlige årsager. Heller ikke Silvija Juel ønskede genvalg.

I stedet blev John Thomsen og Mia Kristiansen valgt ind i bestyrelsen. Til to ledige suppleantpladser valgtes Henrik Kudsk og Ulla Theil.

Bestyrelsen konstituerer sig på et senere bestyrelsesmøde.

Fint håndboldår i Ørbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce