Fik slag og spark: To kvinder overfaldet i Nyborg

Sagen om p-pladser ved Birkhovedskolen har udviklet sig hen over ugen og skal diskutteres i byrådssalen tirsdag aften. Tirsdag morgen har en gruppe forældre sat politikerne i stævne lige før skolestart på det omtalte område, så politikerne ved selvsyn kan konstatere, hvor fjollet det vil være at placere en stor p-plads til banegården lige op ad skolen.

Fik slag og spark: To kvinder overfaldet i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Inden for kort tid blev to kvinder natten til søndag udsat for grove overfald i Nyborg - politiet har anholdt tre unge mænd.

To kvinder blev inden for et kort tidsrum natten til søndag overfaldet i Nyborg.

Den første anmeldelse kom klokken 2.17, hvor en 51-årig kvinde var stået af toget.

- Hendes bil er iset til, og da hun rækker ind efter isskraberen, kan hun fornemme, at der er nogen bag hende, siger Hans Jørgen Larsen, der er vagtchef ved Fyns Politi.

Da hun vender sig om, hælder tre unge mænd vand i hovedet på hende. Kvinden springer ind i bilen, men hun er så befippet, at hun kører ind i et træ på parkeringpladsen.

- De tre ungersvende får hende ud af bilen og tildeler hende flere slag og spark, og truer hende med en kølle, hvorefter de stikker af, siger vagtchefen.

Nyt overfald få minutter senere

Få minutter senere er den gal igen på Lindevej. Her bliver en 17-årig kvinde på vej hjem fra byen passet op af de tre unge mænd.

- De forsøger at stjæle hendes taske. Men selv om kvinden får flere slag i ansigtet, formår hun at holde fast i den, og det ender med at gerningsmændene stikker af, siger vagtchefen.

Med to hundepatruljer lykkes det politiet at fange alle tre gerningsmænd. Den ene er en 17-årig dreng fra Nyborg, mens de to andre er 16 år og kommer fra Ballerup og Gentofte.

Mens politiet var i gang med forretningen på Lindevej, fik betjentene et glimt af en blå Audi A6, som har været efterlyst i flere dage. Patruljen kunne dog ikke forlade stedet, og derfor leder politiet stadig efter den stjålne bil.

Fik slag og spark: To kvinder overfaldet i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce