Fidus tager familien med til Oz

Snart kan Tue Fabricius (i midten) byde til optagelsesprøve til teatergruppen Fidus' næste forestilling, "Troldmanden fra Oz."
Foto: Kim Rune

Fidus tager familien med til Oz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teatergruppen Fidus sætter Troldmanden Fra Oz op i efteråret som efterfølger til sidste år debutsucces.

Nyborg: Selv om det ikke var førstevalget, så smiler instruktør Tue Fabricius meget bredt over, at teatergruppen Fidus i år sætter Troldmanden fra Oz op som sin store familieforestilling.

Udbryderne fra Nyborg Voldspil havde stort held med debutforestillingen Charlie og Chokoladefabrikken i efteråret, hvor omkring 2000 tog turen til Borgerforeningens Hus for at besøge Willy Wonkas chokoladefabrik.

Egentlig ville Tue Fabricius og resten af holdet hos Fidus gerne have spillet Oliver, men den nuppede netop Voldspillet til sommerens forestilling på Volden.

I stedet bliver det så Troldmanden fra Oz, der skal trække børn og deres forældre til Borgerforeningen i efterårsferien og ugen efter, hvor der som sidste år også bliver nogle forestillinger.

- Troldmanden fra Oz er også en stor klassisker, som vi er glade for at kunne trække op ad posen, jeg kan godt lide, at det helt grundlæggende er en rigtig god historie, vi skal fortælle, siger Tue Fabricius.

Historien om den lille pige Dorothy, der i en orkan i Kansas i midtvesten i USA bliver slynget til den fantastisk verden Oz handler om at finde vej.

- Hun skal både finde vejen tilbage helt bogstaveligt, men også i overført betydning, siger Tue Fabricius.

Dorothy får hjælp af vennerne løven Lahr, blikmanden Haley og fugleskræmslet Bolger som hver især mangler hjerte, hjerne og mandsmod.

Tue Fabrius har store forventninger til den kommende opsætning, hvor der bliver knap så mange roller som i Charlie, men til gengæld bliver der mere såkaldt ensemblespil og aktivitet på scenen.

- Nu har vi øvet os på Charlie og Chokoladefabrikken, så vi kender rammerne og ved, hvad der kan bære på scenen, siger Tue Fabricius, der lover at Fidus vil prøve at "sprænge" rammerne med Troldmanden fra Oz.

Der bliver optagelsesprøver den 29. maj, mens publikum får adgang til eventyrlandet Oz i Borgerforeningens Hus otte gange.

Fidus tager familien med til Oz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce