Politiet rykkede fredag nat ud til Korsgade i Nyborg, hvor en gruppe unge havde terroriseret både biler og butiksruder. Tre personer er mistænkt i sagen.

Flere personer stod fredag nat måbende og så på, imens fem unge smadrede butiksruder og biler på og omkring Korsgade i Nyborg.

Der blev blandt andet smidt en cykel mod en butiksrude til pizzeriaet Pizza King, og ruden blev totaltsmadret. Der blev også kastet ølflasker mod - og smadret - en rude ved home Nyborg på hjørnet til Vestervoldgade.

Politiet blev tilkaldt kl. 01.53, fortæller vagtchef ved Fyns Politi Steen Nyland.

- Der var flere vidner, der så dem gå fra stedet og ind på et værtshus. Vi får fat på tre personer på henholdsvis 17, 19 og 21 år, men vi har endnu ikke sigtet nogen, fortæller han.

De pågældende unge er dog stadig mistænkt for at stå bag hærværket.

Har du set eller hørt noget, der kan hjælpe politiet med opklaringen, så kontakt Fyns Politi på telefon 114.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktion i Odense. Jeg skriver både til Fyens.dk, Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har tidligere været mad- og boganmelder på avisen, arbejdet som webjournalist og været nyhedsredaktør på den tidligere radio Klubben i Fynske Medier, Jeg bor i Odense med min datter.