Fem gutter udgør folk-gruppen Sonja Hald

Trods navnet er der ingen kvinder i folkrockgruppen Sonja Hald. Lørdag giver gruppen koncert i Nybrogs kulturhus Bastionen. PR-foto

Fem gutter udgør folk-gruppen Sonja Hald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aarhusianske Sonja Hald gæster kulturhus Bastionen i Nyborg på lørdag den 10. februar.

Nyborg: Sonja Hald har droppet facaden. Har smidt sminke, jokes og parader ud af vinduet. Tilbage står fem gravalvorlige familiefædre: Det er nu slaget står, og det er ikke for tøsedrenge.

Sonja Hald er et folkrock-orkester fra Aarhus, som giver koncert på Bastionen i Nyborg på lørdag den 10. februar. Det er klokken 20.

Og det er gruppen selv, der stiller med de indledende ord i denne omtale. Og de fortsætter i samme dur: Det er folkrock, som da mor røg pibe, og far havde page, blandet op med alt, hvad der er galt på internettet, ukuelig optimisme og bundløs gæld. Sarte sandheder og letsindige løgnehistorier om verden, set præcis otte kilometer syd for Skive ringvej. Selvsikre guitarer, som da radioen stadig spillede rock. Trommer, der aldrig har hørt om elektronik. Dansk lyrik i verdensklasse leveret af fem gutter, der både kan flyve højt og holde fødderne på jorden samtidig.

Sonja Hald udgav i marts sidste år det andet album "KLÆK" til en udsolgt release-koncert i Aarhus. Gruppen blev dannet i 2012, vandt i 2014 DR's prestigefyldte Karrierekanonen, udgav i 2015 albummet "Vækstplanen" og har turneret med Folkeklubben, Magtens Korridorer og Kim Larsen.

Sonja Hald består af musikerne Jonas Dahl, sang og guitar, Simon Bekker, guitar, Ole Holmgaard, banjo, guitar og keys, Jakob Retz, bas, og Mikkel Christiansen, trommer.

Billetter på www.bastionen-nyborg.dk.

Fem gutter udgør folk-gruppen Sonja Hald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce