Fede Finn til Såderup Marked

Godt kørt! Mathias Hansen på 13 år (på traktoren) stillede sidste år op i traktortræk for havetraktorer på Såderup Marked. Også i år skal minitraktorerne vise, hvad de duer til på markedet.
Foto: Robert Wengler

Fede Finn til Såderup Marked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SÅDERUP: I 11 af de hidtil 15 år, som Elise Hansen og Egon Damsgaard har arrangeret Såderup Marked, har populære Kandis været hovednavnet i underholdningsprogrammet.

I år byder Såderup-parret i stedet for på Fede Finn og Funny Boyz.

- Det skulle jo blive det helt vilde, efter hvad man siger. De lover os et rigtig godt og sjovt show, siger Egon Damsgaard.

- Så nu prøver vi det her, siger han om skiftet fra Kandis til Fede Finn som hovednavn.

Årets Såderup Marked - det 16. i rækken - holdes den 15. til 17. august. Og det er som de sidste par år på markedspladsen ved Gedsbjergvej og ud mod den gamle hovedlandevej lige øst for Ullerslev.

- Men mange har faktisk stadig svært ved at finde stedet, selv om det jo er langt nemmere at komme til end det tidligere sted, siger Egon Damsgaard.
Såderup Markeds plads er ved Gedsbjergvej lige øst for Ullerslev. Pladsen ligger op til landevejen mellem Nyborg og Ullerslev.  Grafik: Gert Ejton
Såderup Markeds plads er ved Gedsbjergvej lige øst for Ullerslev. Pladsen ligger op til landevejen mellem Nyborg og Ullerslev. Grafik: Gert Ejton
Foto: Robert Wengler

Hvor drejer man?

- Men det er nok noget med, at folk har vænnet sig til, hvor de skal dreje for at komme frem til Såderup Marked.

Elise Hansen og Egon Damsgaard håber naturligvis på, at så mange som muligt finder frem til markedspladsen. Her bliver der budt på omkring 100 kræmmere og Renés Tivoli foruden naturligvis de øltelte, der hører med til et godt marked.

Sidste år opgav Såderup Marked at holde hestemarked. Den beslutning gælder også for i år. Så i stedet er der som sidste år minitraktortræf om lørdagen. Markedet kan også byde på et stort motorcykel-stuntshow.

- Her kan man få lov at se hestekræfterne udfolde sig, lover Egon Damsgaard.

Ud over Fede Finn og hans spøjse drenge leveres musikken af Granny's, en duo, der spiller countrymusik. Også gruppen Kort Varsel skal spille til aftenbal i løbet af markedet. Gruppen kan spille rå rock og energisk pop som vi kender det fra Tom Petty, TV2, Kim Larsen og Beatles.

Som supplement til den levende musik underholder BS Mobildiskotek ved danseaftnerne fredag og lørdag.

Markedet begynder i øvrigt torsdag den 14. august med et stort bankospil i markedsteltet fra klokken 17.30.

Fede Finn til Såderup Marked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce