Farlige Frank slog til


Farlige Frank slog til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

fodbold

Serie 3

Langtved - Fraugde

5-2 (1-1)

Det var vanddunkenes kamp på Langtved Stadion i går. Godt omgivet af træer var der ikke en vind, der rørte sig på banen under Serie 3-kampen. Der blev da også indlagt en drikkepause i hver halvleg.

Langtved måtte i sidste øjeblik ændre startopstillingen, da Kristian Bach trådte ned i et af de huller, som er efterladt efter cirkusbesøget for et par uger siden.

Med håndbold-trioen Frank Mikkelsen, Lasse Kok Hansen og Kim Rasmussen i startopstillingen var det Langtved, der kom bedst fra start, og allerede efter tre minutter slog Frank Mikkelsen til første gang efter en flot diagonal aflevering fra Lasse.

Resten af første halvleg var meget livlig med chancer i begge ender, men det blev Fraugde, der kort før pausen fik udlignet til 1-1.

Målfest i anden halvleg

Efter pausen kom der for alvor gang i scoringerne. Først var det Jesper Ravn, der udnyttede Frank Mikkelsens oplæg til 2-1 efter 48 minutters spil. Fraugde slog dog hurtig kontra og fik udlignet igen til 2-2.

Farlige Frank var dog på plads efter 54 minutter igen efter hjørnespark og bragte Langtved på sejrskurs med sit 3-2 mål. Og da han 12 minutter senere øgede til 4-2, igen efter en flot diagonal aflevering fra Lasse Kok Hansen, var kampen reelt afgjort.

I slutfasen satsede Fraugde offensivt, og det kostede bagude, hvor lynhurtigte Jesper Ravn voldte problemer for Fraugdes forsvar.

I kampens døende minutter fik Langtved kampens sidste scoring, da Kristian Ågaard flot satte gæsternes forsvar mat og scorede sikkert til 5-2.

Lokalopgør forude

Næste weekend gælder det så lokalopgøret mod SUB Ullerslevs førstehold, der snakker godt med i toppen af rækken.

Kampen spilles søndag kl. 10 på Ullerslev Stadion.

Farlige Frank slog til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce