Far, mor og barn cykler

Træning på mountainbike for børn og deres forældre finder sted på plænen bag ved Skovparkhallen, Skaboeshusevej 100, over to lørdage i juni. Privatfoto.

Far, mor og barn cykler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Op på mountainbiken og ud på en træningsbane ved Skovparkhallen er et tilbud til børn med forældre. Bag invitationen står Nyborg Cykle Klub, som inviterer til træning på cyklerne henholdsvis lørdag 8. og lørdag 22. juni.

Nyborg: Så er der mulighed for, at børn og barnlige sjæle kan prøve kræfter med mountainbikesporten. Nyborg Cykle Klub er i færd med at bygge en teknik- og øvelsesbane, hvor voksne og børn kan afprøve deres færdigheder og teknik på mtb-cyklerne.

Ifølge Anette Leisner fra Nyborg Cykle Klub så gennemføres træningen af instruktører fra klubben og finder sted på plænen bag ved Skovparkhallen, Skaboeshusevej 100. Der er træning lørdag 8. juni og lørdag 22. juni. Begge dage fra klokken 14-17.

Ved samme lejlighed får rytterne også mulighed for at prøve kræfter med mountainbikesporet i Teglværkskoven.

Alle er velkomne. Blot skal de medbringe en mountainbike - modellen er underordnet - og selvfølgelig iføre sig en cykelhjelm, inden det går løs på banen.

Far, mor og barn cykler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce