Falskmøntnere tog på fynsk togt


Falskmøntnere tog på fynsk togt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To nu fængselsdømte falskmøntnere fra Korsør, Anne Marie Larsen, 37 år, og hendes 35-årige makker Mick René Leines, tog lørdag den 8. maj i år på veksletogt i Nyborg, fremgår det af det referat, som Sjællands Tidende bringer fra retssagen mod falskmøntnerne.

Når de valgte turen til Fyn, skyldes det, at de efter at have vekslet flere af de selvfremstillede 1000- og 500-kronesedler i Korsør følte sig usikre. Så turen gik til Nyborg, hvor Anne Marie Larsen iført sort kasket og en pude på maven for at se gravid ud sammen med makkeren brugte falske pengesedler ved mindre indkøb i flere af byens butikker. Blandt andet blev en chokoladebutik besøgt, dernæst en forretning med dametøj. Her opdagede ekspedienten kort efter, at den 1000-kroneseddel, der var betalt med, var falsk, hvorfor politiet straks blev kontaktet. Alligevel nåede de to at veksle en 500-kroneseddel i boghandlen, inden de fik kolde fødder og tog videre til Odense. Her fortsatte veksleriet ved småindkøb, til en ekspedient i en tøjbutik fattede mistanke og forlangte det købte retur.

Anne Marie Larsen fik ved byretten i Korsør to års fængsel for falskmøntneriet, Mick René Leines 15 måneders fængsel. Det var i øvrigt anden gang, Anne Marie Larsen blev taget for på en farvekopimaskine at fremstille egne penge, i denne omgang til en samlet værdi af 31.500 kroner, hvoraf falske sedler til en værdi af 3000 kroner var brugt ved indkøb.

Falskmøntnere tog på fynsk togt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce