Falck-station i Nyborg får ny leder

Kim Skovlund, der her ses under nytårsparolen i Kerteminde forrige år, stoppede til nytår som udrykningsleder på Falck-stationen i Nyborg. Han afløses af Thomas Krakow fra Sønderborg, som begynder til februar. Foto: Birgitte C. Heiberg.

Falck-station i Nyborg får ny leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til februar er der skiftedag på Falck-stationen i Nyborg, hvor de deltidsbrandfolkene får ny udrykningsleder.

Nyborg: Nytåret betyder forandringer på Falck-stationen i Nyborg. Udrykningsleder Kim Skovlund stoppede 31. december, men den nye leder kommer først til februar.

Det fortalte områdeleder i Falck Carsten Wolf Larsen ved nytårsparolen på stationen forleden.

- Kim Skovlund skal have tak for det kæmpe stykke arbejde, han har lagt her på stationen. Han er en engageret medarbejder, der ikke kun tager sig af det administrative arbejde, men også sørger for at komme ud, sagde Carsten Wolf Larsen til den afgående udrykningsleder, der ikke selv kunne være til stede ved parolen.

Falck-stationen i Nyborg har med sine omkring 35 deltidsbrandfolk en størrelse, der kræver en daglig leder, oplyser Carsten Wolf Larsen.

Kim Skovlund har været udrykningsleder på station i Nyborg siden 2014. Han afløses af Thomas Krakow, der kommer fra en stilling som afdelingsleder på vagtcentralen i Sønderborg. I øjeblikket bor han i Tønder og begynder først 1. februar i Nyborg.

Udrykningslederen indgår i ledelsen af brandområde Fyn og er daglig leder for stationerne Nyborg og Svendborg, ligesom han skal varetage ledelsesmæssige opgaver på områdets øvrige 15 brandstationer.

Falck-station i Nyborg får ny leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce