Fakta åbner butik nummer to 2. september


Fakta åbner butik nummer to 2. september

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYT: Den nye butik er blevet fire måneder forsinket. Den eksisterende Fakta-butik i Baggersgade lukkes ikke
NYBORG:Hvis alt var gået planmæssigt, var der allerede den 1. maj åbnet Fakta-butik nummer to på det tidligere Nyborg Jern-grund ved siden af bl.a. Føtex. Men sådan kom det ikke til at gå, selv om Coop Danmark allerede i starten af året erhvervede de lokaler i Vestergade, hvor der tidligere var bowlingcenter. Årsagen var, at der skulle strikkes en ny lokalplan og et nyt kommunalplantillæg sammen for at gøre Fakta-planerne realisable. Den side af sagen er nu på plads. Derfor oplyser udviklingschef hos Fakta, Torben Thing- gaard, at Fakta åbner en 580 kvadratmeter stor butik ved siden af Føtex 2. september, og det bliver markeret med levende musik og i bunkevis af gode tilbud.

Vi får 800 kvadratmeter under tag, hvoraf de 580 indrettes til butik. Så der bliver rigtig god plads. Det bliver Fakta-butik nummer 285 i Danmark, idet vi samme dag åbner en ny forretning i Svendstrup i det nordjyske. Og så glæder vi os til at præ-sentere den nye butik i Nyborg for vore kunder. For den eksisterende på hjørnet af Baggersgade og Nørregade er så lille, at den ikke har plads til de vigtige her-og-nu-varer. Det får den nye. Til gengæld ligger det fast, at den eksisterende Fakta-butik ikke lukker, når vi åbner i Vestergade, siger Torben Thinggaard.

Der er ansat en butikschef til den nye Fakta. Han hedder Henrik Bogarch og kommer fra Fakta i Center Øst i Vollsmose. Den nye butik får 14 ansatte, og ifølge Torben Thinggaard er det en stor fordel, at den bliver nabo til Føtex-supermarkedet.

- Selv om de to butikker er konkurrenter, så vil de også være til fordel for hinanden. De vil sammen trække endnu flere kunder til Nyborg, så det skal nok blive en succes, fast-slår Torben Thinggaard.

Fakta har overtaget et lejemål på 800 af de 1300 kvadratmeter, som bowlingcentret tidligere rådede over. Endnu er de resterende kvadratmeter samt det butikslokale, som Jysk Sengetøj har forladt, ikke genudlejet.

Fakta åbner butik nummer to 2. september

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce