Fagforening over Fakta


Fagforening over Fakta

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Det nye storforbund på Nord-, Øst- og Midtfyn, 3F, der er en sammenslutning af KAD og SiD, har købt hele 1. salen ovenpå den nye Faktabutik i Vestergade for 3,9 millioner kroner.

Det oplyser formand Jan Malling Jensen.

- Vi havde satset lidt på at flytte alle aktiviteterne fra det tidligere SiD-hus i Østervoldgade til Vestergade ved årsskiftet, men det viste sig at være umuligt at nå. Så nu håber jeg, at alt er på plads senest 1. maj.

De nye lokaler i Vestergade er på godt 700 kvadratmeter. Til sammenligningen er den toetagers bygning i Østervoldgade kun på ca. 400 kvadratmeter. Så der bliver betydeligt mere plads at boltre sig på, når flytningen er en realitet.

Inden KAD og SiD indgik ægteskab, var der 1650 SiD medlemmer fra Nyborg og Ørbæk, der blev betjent fra huset i Østervoldgade samt et lille kontor i Ørbæk. Efter sammensmeltningen er der 6700 medlemmer.

Det betyder, at antallet af ansatte på hovedkontoret i Nyborg stiger fra 9 til 15. Faktisk er der allerede i dag 15 ansatte, så de sidder nærmest lårene af hinanden i SiD-bygningen.

Ud over hovedkontoret i Nyborg bliver der lokalkontorer i Ringe, Årslev, Langeskov og Munkebo.

Den nye 3FØstfyn har der ud over medlemmer i Ørbæk, Ullerslev og Kerteminde.

- Vi har solgt SiD-bygningen i Ørbæk, og vi er i fuld gang med at overveje, hvordan vi skal sælge ejendommen i Østervoldgade. Jeg tror ikke, det bliver det store problem. Der er flere, der har vist interesse. Enkelte har også været på besøg, for at tage lokaliteterne i øjesyn, fortæller Jan Malling Jensen.

Det er endnu ikke afgjort, om bygningen iØstervoldgade sættes til salg til en fast pris, eller om den skal i udbud. Jan Malling Jensen fastslår dog, at købet i Vestergade ikke kommer til at gøre et stort indhug i 3F's pengekasse. Det modvirker salget af bygningen i Ørbæk og Nyborg.

Fagforening over Fakta

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce