Fælles p-regler i kommunen


Fælles p-regler i kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra den 1. maj i år bliver det noget vanskeligere at parkere sin campingvogn eller lastvogn på gader og stræder i Nyborg.

Det fremgår af en ny parkeringsbekendtgørelse, som kommer til at gælde for hele kommunen. Bekendtgørelsen indeholder skærpede regler om parkering af større køretøjer og "påhængsredskaber", som det hedder i teksten - det omfatter for eksempel trailere, campingvogne, markredskaber og sættevogne.

Fremover må sådanne frakoblede påhængskøretøjer kun parkeres i højst 12 timer på offentlig vej. Og på parkeringspladser bliver al parkering af frakoblede campingvogne forbudt - næsten.

- Vi snakkede i udvalget om, at turister skal kunne komme ind i byen, frakoble campingvognen og køre en tur rundt i kommunen - derfor bliver denne regel ændret, så campingvogne må henstilles nogle få timer, siger formanden for teknisk udvalg, Knud Theil (SF).

Det bliver helt forbudt at parkere køretøjer over 3500 kilo - altså lastbiler, busser og andre tunge køretøjer - på vejene fra klokken 19 til næste morgen klokken 7.

Disse køretøjer henvises til særlige områder - i Nyborg på Delfinvej, Landrovej, hjørnet af Frisengårdsvej og Skaboeshusevej, på Langelandsvej, Falstervej og i Østerdam.

I Ørbæk kan de parkeres på Ringvej og langs Faaborgvej syd for Ørbæk, mens de tunge køretøjer i Ullerslev kan natparkeres bag forsamlingshuset på Odensevej.

Endelig fremgår det af dagsordenteksten til teknisk udvalgs møde forleden, at det forsat vil være lovligt at parkere med det ene hjulsæt på fortovet.

Fælles p-regler i kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce